dilluns, 24 de febrer del 2014

XERRADA DE CERHISEC: EL JARDÍ BOTÀNIC DE MONTJUÏC

Capture d’écran 2014-02-24 à 00.02.52


Demà, 25 de febrer, és darrer dimarts de mes i per tant toca xerrada de CERHISEC. En aquest cas sobre el Jardí Botànic de Montjuïc, a càrrec de David Bertran i amb possibilitat de participar en una visita al mateix Jardí el proper dissabte. Us hi esperem!!!


Copio la informació de la web del Jardí:


Dels jardins botànic del món al Jardí Botànic de Barcelona. Què és un jardí botànic? Sabeu que al món hi ha cinc regions amb clima mediterrani? Quines plantes hi ha?

En David Bertran, cap de col·leccions del Jardí Botànic de Barcelona, ens descriurà aquest jardí botànic i ens explicarà les tasques que s'hi desenvolupen: de conservació de la flora amenaçada, del banc de llavors, de suport a la flora i a la fauna autòctona de Montjuïc; a través de projectes singulars com l'hotel d'abelles, les caixes niu o també els estudis de la flora de Montjuïc.

Els assistents a la xerrada podran fer una visita al Jardí Botànic, guiada pel mateix David Bertran, el dissabte, 1 de març a les 12 h

Lloc: Biblioteca Poble Sec - Francesc Boix (c/Blai, 34, Barcelona)

Data i hora: dimarts, 25 de febrer a les 19.30 h

Activitat gratuïta

2 comentaris:

Tot Barcelona ha dit...

Hay un señor que coordina todo aquello y que se llama Amadeo, un tipo extraordinario que siempre te asesora.
Por cierto, no me gusta mucho pasar por allí...siempre miro hacia el otro lado y me pongo nostálgico.
Las barracas estaban justo enfrente,
salut

Júlia ha dit...

Pues si un día hablas con el señor que nos hizo la visita, David Bertrán, y le cuentas que viviste por allí te va a hacer un montón de preguntas, tiene mucho interés en conocer el pasado del lugar.