dimarts, 9 de juny del 2015

RETALLS D'HISTÒRIA, QUINZE ANYS!!!




Ha tornat a passar el dia de la Mostra d'Entitats, potser menys sorollós i concorregut que en d'altres ocasions i de nou, com un miracle, hem pogut publicar un altre llibret de CERHISEC, uns quants retalls més de la nostra història que formen part del volum número 15. Tot i que a CERHISEC som poca gent i amb poc temps hem pogut conservar amb constància i fidelitat les xerrades dels darrers dimarts de mes i la publicació del  llibre que recull el seu contingut. En aquest volum podeu trobar articles sobre l'Exposició de 1888, el Jardí Botànic, la referència a alguns veïns rellevants del barri, una aproximació a la figura del músic Viladomat, la narració d'algunes històries de crònica negra que van tenir relació amb el Poble-sec, un passeig per l'arquitectura que ens envolta i l'evocació dels vint-i-cinc anys de la Coordinadora d'Entitats. Hi trobareu també alguna rata d'impremta, cosa habitual donades les circumstàncies. 

La Mostra d'Entitats anuncia l'arribada de l'estiu tot i que la calor d'aquests dies ha estat ja de plena canícula i la paradeta de CERHISEC estava situada en un indret molt assolellat. Ara a esperar la FESTA MAJOR del juliol durant la qual podreu gaudir de dos itineraris pel barri, un d'ells dedicat a l'obra de l'escriptor González Ledesma i l'altre, al nostre patrimoni.




2 comentaris:

Júlia ha dit...

Com a curiositat, l'habitual passeig per la nostra paradeta dels polítics va quedar reduïda a l'incombustible i admirable Jordi Martí, malgrat el fet que CIU, 'en certa manera' ha perdut les eleccions, i a dues noies i un noi que devien ser aprenents de CIUTADANS i que van voler-nos pagar sí o sí el volum de CERHISEC. La resta, si eren per allà, no els vam veure ni van venir a 'buscar el llibre', tot un detall... negatiu.

Tot Barcelona ha dit...

I los d´IU ?
ja no són ?...