dijous, 5 de maig del 2016

EL LLIBRE SOLIDARI AL NOSTRE BARRI

llibre solidari

Al local de la BiblioMusiCineteca, que tantes activitats interessants organitza i que és un luxe per al barri, s'ha inaugurat un punt de venda del Llibre Solidari. Al menys la manca progressiva de llibreries es compensa amb aquests establiments ben assortits, on trobes moltes sorpreses a uns preus que fins i tot sap greu pagar, de tant barats. Encara més quan els diners que s'apleguen es dediquen a objectius solidaris, és clar.

Crec que la llibreria obrirà en horari comercial convencional, ahir hi havia molta gent i no es podia remenar a gust, per això caldrà tornar-hi sovint. Això del Llibre Solidari funciona molt bé, amb voluntaris i voluntàries. Avui existeix un gran mercat de segona mà de llibres, també de roba i de tota mena d'objectes. La nostra societat consumista ha generat aquest estat de coses que cal canalitzar de forma adient i aquestes iniciatives són indispensables. 

Podeu seguir les moltes activitats de l'Associació a través de la xarxa, per facebook i a la seva web. Es fan moltes coses en aquests temps, una gran majoria gràcies a gent coratjosa i emprenedora i sense afany de lucre. Tenir una llibreria d'aquest tipus al barri és una gran sort i cal que rebi el nostre suport, gens desinteressat per altra banda, ja que l'oferta lectora és impressionant.