dijous, 20 d’agost del 2009

IMATGES DE MONTJUÏC (1)














Estic repassant els meus arxius i aniré penjant al blog imatges del barri o de Montjuïc, com en aquest cas. Sabríeu reconèixer aquests indrets i elements del paisatge? Ja fa temps que el futur de Montjuïc no s'acaba d'aclarir i cada vegada hi ha més ciment, es recuperen uns indrets i se'n destrossen d'altres. No s'hi poden establir particulars però l'ajuntament fa i desfà quan li sembla. Què s'ha fet del gran centre d'informació que hi havia d'haver a la Font del Gat? La veritat és que enyoro els bons temps del Restaurant i el Parc d'Atraccions, que després es van deixar decandir. No sé si la població civil té massa interès, en general, en el futur de la muntanya, en tot cas no veig que es generin grans moviments ni massa reivindicacions a l'entorn del seu futur i present.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina boníssima entrada i que meravelloses les fotos d'aquesta muntanya que tant m'estimo i que comparteixo amb tu com a veïna.

T'animo que sí, que en vagis penjant més.

Petons, Júlia.

Anònim ha dit...

Maruxela ha dit:::
Muy buena entrada.El futuro de esta preciosa Montaña de Montjuîc, todavía está por determinar.Al Ayuntamiento no le corre prisa.Muchos de sus terrenos actuales, son gestionados por entidades deportivas.Esto supone actividades al aire libre para todos los aficionados al deporte y los que vivimos del mismo.Mejor que siga así, antes que sea explotada para disfrute de 4, mangantes y 7, turistas con cámara de carrete

Júlia ha dit...

Gràcies, Montserrat, una abraçada i bon estiu!

Júlia ha dit...

Pues sí, Anònim, a veces vale más dejar las cosas como están, cuando las instituciones oficiales empiezan a tocar los espacios, malament.