dissabte, 18 d’abril del 2009

Tarda literària



Ahir vaig presentar la meva nova novel·la al barri, al Centre Cívic de la Plaça del Sortidor. Malgrat ser un divendres i fer una tarda plujosa, va venir força gent, amics del Poble-sec, del Foment Excursionista, dels grups de lectura de Sant Antoni, de CERHISEC... Vaig tenir també sorpreses, familiars que no m'esperava, amigues dels meus anys d'estudi, de la infantesa, companyes de feina que feia temps que no veia.


Em van presentar el llibre Jordi Fernando, de l'Editorial Meteora i Núria Burguillos, de l'Arxiu de Sants-Montjuïc, gran professional i amiga, amant de la literatura i, sobre tot, de la història i la seva conservació. Vam comptar amb la col·laboració de joves intèrprets vinculades a La Sala: Mònica Trueba (piano) i Edurne Martínez (viola).


Va ser una tarda rodona, m'ho vaig passar molt bé i crec que tothom va passar, també, una bona estona. Una de les coses que em sorprenen més en actes d'aquest tipus és que sempre trobes a gent que ja coneix a altra gent de la que ha vingut, per motius diversos; tot plegat mostra la bona salut associativa i el bon entrellat de relacions humanes que anem establint, sovint sense ser-ne prou conscients.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Júlia, per a mí va ser tot un plaer acompanyar-te en un dia tan especial. Tens raó, va ser una tarda rodona i literària, una activitat molt especial.

Una abraçada.
Núria Burguillos

Momo ha dit...

Celebro que la presentació anés tant bé. I sobre tot, la teva novel·la

Júlia ha dit...

Hola, Núria,
Per a mi va ser una gran tarda, t'agraeixo molt la teva col·laboració i el teu 'parlament'.

Una abraçada,
Júlia

Júlia ha dit...

Gràcies, Momo!!!!

Anònim ha dit...

Júlia, com hauria volgut ser-hi! Espero de trobar-te ben aviat. La veritat és que m'agradaria sentir-me més vinculada a les activitats del barri. Hi visc des de fa més de quatre anys, ja el sento com casa meva però el "visc" poc perquè no conec ningú involucrat en projectes interessants.

Molts petons i abraçades.

Júlia ha dit...

Gràcies, Montse, ja aniré posant informació dels actes que a mi m'agraden, a veure si t'animes.