divendres, 5 de desembre de 2008

Activitats i informatius

El darrer cap de setmana vam tenir els Tallers Oberts, una excel·lent iniciativa, encara que pel meu gust no es fa en un temps massa adient, doncs les tardes són molt curtes i el fred no afavoreix el passeig. Crec que també estaria força bé que es fessin visites en grups, comentades, ja que a nivell individual de vegades a la gent li costa 'entrar' al taller. L'acollida que es dóna als visitants també és una mica irregular, segons amb qui es troben. De tota manera, és extraordinari el nombre d'iniciatives artístiques que tenim darrerament al barri, de fet podríem dir que es recupera la seva tradició antiga, de lloc amb un gran nombre de persones dedicades a aquestes activitats.
Recomano el Diari de Barcelona en línia, és un informatiu per internet que recupera l'esperit d'aquella primigènia i entranyable BTV d'abans. Té uns apartats per districtes, en el de Sants-Montjuïc podeu trobar referències al nostra barri, com ara un espai sobre la Plaça del Sortidor i fins i tot sobre aquest blog.

2 comentaris:

adolf ha dit...

Hola, Júlia.
Et volia fer una pregunta sobre història del Poble Sec, on la meva família hi ha viscut durant molts i molts anys, en concret al carrer Mata. He pensat que em podràs donar un cop de mà.
Et dono el meu número de tf. Si et va bé, em fas un truc. Seria massa llarg d'explicar per escrit. És el 600494411.

Merci

Júlia ha dit...

Hola, Adolf, a veure si et puc trucar. També et pots escriure un email

jcostacod@gmail.com

No et creguis que jo sigui molt erudita en el Poble-sec, només afeccionada. El dia 16 a la Biblioteca del barri hi ha una xerrada de CERHISEC i allà pots trobar més persones expertes en història del barri.