dimecres, 20 de maig del 2009

Mostra d'Entitats, número 19!!!!









El proper cap de setmana se celebrarà la 19à Mostra d'Entitats. Em sap greu, però enguany no hi podré ser, cosa que em sap greu, però com que tot no es pot fer i tinc una sortideta turística, doncs... És una festa que m'agrada molt, hi ha sempre força animació, em sembla que aquest any el pressupost deu haver anat una mica de baixa, per cert. En tot cas, hi ha força activitats, que podeu consultar aquí.




Em sap greu també perquè sortirà el nou volum de CERHISEC on hi tinc dos articles publicats. Espero que no us perdeu el passeig ni la festa. Diumenge passat es va celebrar també la Mostra de Benestar i Salut, amb els comerciants al llarg del Paral·lel, una mostra que va augmentant cada any el seu pes en el barri.




La primera fotografia és de la Mostra de l'any passat, que va resultar passada per aigua, encara que, com que hi havia sequera, aquella aigua de maig va venir molt bé a tothom. Les altres són de 2007, amb sol i calor, cosa que també perjudica una mica el matí del diumenge, ja que la gent se'n va a la platja, aleshores.
Ja ho sabeu, doncs:


No us avorriu com una ostra,
veniu tots cap a la Mostra.


Xerrant i tot fent xivarri
sabreu el que es cou al barri.


Teniu gresca i sardinada,
i de sardanes, ballada,


malgrat que amb la crisi aquesta
seran de disc, no d'orquestra.


Però vaja, això tant és,
veureu claqué, castellers,


i fins balls americans
i tallers per xics i grans...


Celebrem la primavera,
el Poble-sec ens espera!!!






4 comentaris:

casa da poesia ha dit...

BARCELONA!BARCELONA!...Gaudí!...las ramblas!...e...Julia!...para ti...

"Negema wangu binti"...e...mil besos.

Júlia ha dit...

Gràcies, Casa da Poesia!!!

Anònim ha dit...

Gracias Julia por compartir tus fotos para conocer cosas que no he visto y con tus comentarios parece que estoy en ello,la poesia bellisima ,Gracias por compartir amiga.Con cariño Vicky

Júlia ha dit...

Gracias por tu visita y tus comentarios Vicky, un abrazo.