dilluns, 26 d’abril del 2010

ACTIVITATS AL BARRI








Ahir va fer sol i es va poder celebrar el tradicional aplec de cada any a l'Ermita de Santa Madrona. Va ser sensacional. Hi havia moltes altres activitats al barri, però com que no es pot ser a tot arreu, no en tinc fotografies. En algunes de les imatges podeu veure la senyora Kati, que demà serà altra vegada protagonista, en aquest cas de la xerrada mensual de CERHISEC dedicada a la Fira de Sant Ponç del nostre barri. Aquesta fira complirà trenta anys i la Kati n'ha estat l'ànima i ho continua sent. Ja ho sabeu, a dos quarts de vuit del vespre, demà, dimarts, a la Biblioteca Francesc Boix!!!!!

5 comentaris:

Tot Barcelona ha dit...

Expkicame la foto de la portada. ¿ Es el camino de Montjuic ( o sea el del actual faro ). ?. Los terrenos labrados del fondo son Els horts de Sant Bertrán ?..... Buena foto, muy buena foto...

Júlia ha dit...

Creo que debe ser lo que llaman el camino de las baterías, la encontré por casualidad en internet, creo que es una antigua, muy antigua postal. A la derecha, les Hortes, y al fondo, la Porta de Santa Madrona y la muralla, todavía.El actual campanario de la Catedral todavía no está.

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Va ser un matí força bonic. I el fet que només aquesta diada s'obri el recinte i l'ermita encara ho fa més especial.

Júlia ha dit...

Miquel, la foto la vaig treure d'aquest blog on de tant en tant en pengen:

http://laferraduraverda.bloc.cat/

Júlia ha dit...

Doncs sí, Xiruquero, imagino també que l'entorn està ben conservat, precisament, pel fet que durant l'any no és accessible.