diumenge, 6 de juny del 2010

Pintors i pintores


Potser no sabria explicar-ne el motiu de forma racional però el fet és que un bon quadre t'evoca sensacions diferents a les de les fotografies. Aquesta visió de Montjuïc és una aquarel·la del pintor Rafael Pujals, el qual disposa d'un blog en el qual es pot gaudir de  la seva obra. A més de la proximitat de l'indret al nostre barri he de dir que vaig conèixer l'obra d'aquest pintor a través d'una artista, Maria Antònia Cahué,  que pertanya a l'Associació d'Artistes del Poble-sec, encara que no sigui autòctona. I l'ànima de l'associació, com sabeu, és el pintor Antoni Lasheras amb el seu Alas-Estudi, que ha revifat la tradició pictòrica d'un barri com el nostre que va ser titllat de Montmartre barceloní en epoques passades.

10 comentaris:

Juan Antonio Torrón Castro ha dit...

Buenos dias Júlia, sigues teniendo un blog precioso y lleno de información muy importante.

Esta acuarela es fantástica, la tonalidad de color del lugar está lograda al máximo. Entraré en los artistas que mencionas a disfrutar de sus trabajos, muchas gracias.

Saludos.

rafael pujals ha dit...

Moltes gràcies Júlia, si a més de gaudir fent el que faig, alguna de les meves obres pot fer vibrar la fibra sensible d'algú, em dono per molt ben pagat.
Una abraçada.

M. Antònia ha dit...

Moltes gràcies per tenir-me en compte. Encara que no hi vaig ser aquest dia amb ells pintant. En Rafel pinta molt bé, no solsament aquarel·les. També sé que és una gran persona.

Tot Barcelona ha dit...

Me gusta. Me pasaré por allí. Gracias por la información. salut

Dani ha dit...

M'encanta aquest quadre!
De vegades tinc la sensació que el món de l'art és com un gheto en el qual sempre hi ha la mateixa gent i encanvi hi ha grans talents que no sobresurten perquè no són del grupet...
Per cer Júlia aprofito per saludar-te, que fa temps que no passava per aqui.

Júlia ha dit...

Gràcies, Juan Antonio, me alegro de que te guste, hay muchos artista y escritores poco conocidos en este mundo tan brutalmente 'mediático'.

Júlia ha dit...

De res, Rafael, la meva admiració és ben sincera, felicitats.

Júlia ha dit...

Gràcies a tu, Maria Antònia, sou una colla molt interessant, farà història.

Júlia ha dit...

Gracias, Miquel.

Júlia ha dit...

Hola, Dani, ja veig que estàs molt enfeinat amb els teus èxits editorials.

En el món de l'art, en el de la literatura, en el de la perruqueria o en el de la cuina, una cosa és el que es veu per la tele i, l'altra, la resta.