dijous, 1 de juliol del 2010

La nostra petita Rambla: Cesk Freixas

La setmana passada, a Batea es va poder escoltar Cesk Freixas, un cantant en alça que, com sabeu, en una de les seves cançons menciona el barri i la nostra petita Rambla. Per la Festa Major tornarà al Poble-sec, per cert!


2 comentaris:

Tot Barcelona ha dit...

Poble Sec tiene fama de buenos cantantes. Si duda siempre nos sale a palestra Serrat. Pero para mi , Serrat hay que dividirlo en cuatro fases. El Serrat en catalá (y letrista )Per el meu amic, sería el disco estrella. El Serrat poeta en castellano, Pueblo Blanco, Llegar a Viejo.. Mediterraneo...y las que ustedes quieran poner. Y el Serrat musicólogo, el LP Mediterraneo en todas sus vertientes. Pero no es Serrat mi primero, no. Me refiero al gran desconocido, al poeta de los poetas y que nació 10 números más arriba, en la misma calle, Poeta Cabanyes, Jaume Sisa...El Sete Cel, El fill del Mestre...siempre me ha gustado por ser diferente, por tierno, por expresionista de la letra...

Júlia ha dit...

Hola, Miquel,
precisament Cesk Freixas no és del barri, crec que és del Penedés, però el deu conèixer bé.

Serrat té coses molt bones i que sempre seran clàssics però també té una etapa per a mi molt fluixeta, després d'aquestes que menciones, amb cançons dolentes en lletra i música que, per sort, oblidarem; fent allò que en diuen 'agafa fama i fote't a jeure'.

Sisa, el mateix, algunes coses genials però etapes molt estranyetes, alts i baixos i desaparicions.

Crec però que de cara 'al públic' Serrat és afable i 'campechano' i com deia Huertas Claveria 'en les distàncies curtes guanya encara més' i Sisa sempre ha estat una mica cantellut, encara que amb el temps ha millorat.