dilluns, 13 de desembre de 2010

Entre veïns

Ahir, al programa ENTRE VEÏNS,  de BTV van parlar del Poble-sec i crec que se'n va donar una visió limitada però força digna. Se'n podien haver dit moltes més coses però, vaja, em va agradar. El podeu mirar aquí, no he aconseguit poder-lo penjar al blog, de moment.

4 comentaris:

Tot Barcelona ha dit...

Está força bé ¡¡¡¡¡

Juan Antonio Torrón Castro ha dit...

Júlia, estoy dandome cuenta que mi primo es vecino tuyo, tiene la pasteleria DULCILANDIA. El icono lo tiene a tu lado en el blog de la Penya Blaugrana les tres Xemeneies, de Poble Sec.

Saludos y muy Bones Festes.

Júlia ha dit...

UI, pues me he comprado muchos pastelitos en DULCILANDIA, buenísimos. Quedant dos grandes pastelerías en el barrio, había habido muchas, una es la de tu primo y otra la de la calle Creu de Molers.

Voy alternado...

patrimoni.gencat ha dit...

Des de Patrimoni.gencat et volem donar a conèixer el portal i els seus continguts: reportatges, rutes pel cap de setmana, Patrimoni.tv, agenda, notícies, fotos panoràmiques, gigafotos, blogs... El patrimoni català com mai l’has vist.

http://www.patrimoni.gencat.cat

Tenim també un club: el pat.club és la comunitat de persones i entitats que col·labora amb Patrimoni.gencat. Des del pat.club podràs participar a concursos i convertir-te en corresponsal del patrimoni. Apunta-t’hi!

http://www.patrimoni.gencat.cat/patclub

Gràcies,