diumenge, 9 d’octubre de 2011

Itinerari pel Poble-sec i d'altres informacionsDilluns realitzo un itinerari pel Poble-sec, en el marc de les activitats que organitza Òmnium Cultural.


La darrera xerrada de CERHISEC, dedicada als 10 anys de la nostra biblioteca no va comptar amb una excessiva assistència, potser perquè tot just som a l'inici de la temporada. Recordeu que la cita amb CERHISEC la teniu cada darrer dimarts, a la mateixa biblioteca, a dos quarts de vuit del vespre. La propera xerrada estarà dedicada al Teatre Espanyol, ara Artèria-Paral·lel, potser perquè això de dir-se Espanyol avui va de baixa (?).

Probablement comptarem amb l'autor d'aquest llibre:


Aquesta publicació, així com els llibres de CERHISEC i les meves darreres novel·les, les podeu trobar a la LLIBRERIA NITUS, una de les poques llibreries-papereries del barri, antiga i històrica, que, afortunadament, encara funciona i molt bé per cert.

2 comentaris:

harmonia ha dit...

hOLA, AQUIN CARRER ESTÁ LA LLIBRERIA NITUS? M´AGRADARÍA PODER FER UNA CAMINATA D´AQUESTES. UNA ABRAÇADA M DOLORS G.

Júlia ha dit...

Es al carrer Blai, cap a port, no sé si allà encara és Blai o ja és Blesa, quan vulguis podem quedar per fer la caminada i si vols porta més gent, petonets, guapa.