dijous, 12 de gener de 2012

CAP DE SETMANA HISTÒRIC: Jornades al CENTRE CÍVIC!!!
Aquest cap de setmana s'organitzen al Poble-sec, unes Jornades a l'entorn del tema, cada dia més complex, dels drets d'imatge i reproducció i la problemàtica amb la qual es troba la recerca a l'hora de citar o reproduir documents, fotografies, filmacions. 

Comptarem amb gent com el professor Josep Fontana en l'acte inaugural i Carles Balaguer en una de les xerrades. Menciono aquests dos personatges per ser els més coneguts, tot i que hi ha moltes intervencions interessants.

Com sol passar en aquest tipus d'iniciatives, organitzades amb pocs recursos, poc temps i molt voluntarisme, pot ser que algun conferenciant falli o que hi hagi algun petit canvi d'horari. Aquestes jornades han estat organitzades per CERHISEC i d'altres centres d'estudi dels barris de Barcelona (Montjuïc, Sant Andreu del Palomar, Clot-Camp de l'Arpa, Gràcia).

Podeu venir i apuntar-vos allà mateix. Si voleu assistir de forma puntual el dissabte a alguna xerrada no hi ha cap problema i, en tot cas, pregunteu per mi o per algú de CERHISEC.

Podeu trobar més informació en aquesta adreça web.

La inscripció val quinze euros però per a persones relacionades amb la història o associades a alguna institució cultural només són deu. Dissabte hi ha possibilitat de dinar, al preu de deu euros. Les xerrades es faran al Centre Cívic El Sortidor i el dinar a l'Escola Anna Ravell.

Si algú vol assistir a alguna xerrada puntual no hi ha cap problema. L'acte de diumenge, al Molino, en el qual es passarà el documental sobre Jacques Leonard, amb assistència dels seus fills, és obert a tothom.

A veure si us animeu a venir! Feu-ne difusió a les persones interessades!!!

3 comentaris:

Tot Barcelona ha dit...

ja pasaré la pg a la AAVV de Sant Antoni. salut

Mª Trinidad Vilchez ha dit...

Fins el diumenge, abraçadas Júlia.

ANA (triatlonenfamilia) ha dit...

Me gusta tu blog, tienes mi voto.
Este es el mio en la categoría de deportes.
Ana

http://lablogoteca.20minutos.es/triatlon-en-familia-22728/0/