dijous, 27 de març del 2014

GRAN ÈXIT DE LA XERRADA SOBRE CRÒNICA NEGRA





La xerrada sobre crònica negra relacionada amb el barri va comptar amb una gran assistència de públic, vam tenir l'honor d'estrenar les noves cadires de la biblioteca i encara en vam haver d'anar a buscar unes quantes més. En aquest blog aniré explicant alguns dels casos que vaig comentar durant la xerrada.

L'amable i eficient gent de EL3 ha escrit una crònica, amb imatges incloses, que podeu trobar en aquest enllaç:


Entre els assistents hi havia el periodista i escriptor Santiago Tarín, cosa que a la gent de CERHISEC ens va fer molta il·lusió car és un dels especialistes en el tema i al seu pare, que va ser director de Ràdio Barcelona i també un gran periodista, a més d'haver viscut al Poble-sec i estimat el barri, li vam dedicar fa algun temps una xerrada.

Dilluns hi ha de nou xerrada a la Biblioteca, no la fa CERHISEC però sí gent experta en el tema del Paral·lel i pot ser molt interessant:


Per cert, donem una vegada més les gràcies a la gent de la Biblioteca pel seu acolliment, les facilitats que ens donen, la posta a punt de materials com el projector i la seva paciència quan, de vegades, acabem una mica tard!