dimecres, 16 de setembre del 2009

On posarem els gossos abandonats?

Montjuïc no és Pedralbes i ja es veia venir que els gossos no acabarien al Parc de l'Oreneta. Després de l'espectacle lamentable que ha donat l'ajuntament amb aquest tema, amb estudis cars i decisions irrevocables que s'han revocat, s'ha hagut de fer enrera i reprendre la proposta de col·locar la gossera a Montjuïc.

Fins ara només he llegit protestes per part del Centre d'Estudis de Montjuïc, en concret d'Anna Menéndez, presidenta de l'Associació de Veïns de la Satàlia, recordant que es va pactar que no es posarien més equipaments a la muntanya fins que no existís un pla d'usos seriós.

Estaria bé que les diferents associacions del Poble-sec diguessin alguna cosa, a poder ser conjunta i meditada sobre el tema. És clar que Montjuïc no és ben bé el Poble-sec, però sempre hi ha hagut una gran relació amb la muntanya, tan malmesa, maltractada i mal aprofitada i conservada al llarg del temps.

A Montjuïc també hi ha escoles, per cert. I molts equipaments, ja, que s'han menjat moltes zones verdes. El pitjor de tot, però, és l'actitud de cagadubtes de l'ajuntament i la decisió de decidir fer la gossera a la muntanya sense haver parlat amb les diferents associacions cíviques dels barris que l'envolten. Pedralbes no és Montjuïc, ja ho sabem, oi? De tota manera, ja han dit que fins el 2013 la cosa no estaria acabada i que, de moment, sembla que els pobres gossos hauran de continuar on són, un espai lamentable, evidentment, i obsolet del tot.


2 comentaris:

Juan Antonio Torron Castro ha dit...

Bon reportatge, i que farem ????. Els gossos fan soroll com se fará, amb pantalles acústiques ???. Enfín com sempre "pobres gossos".- Salutacions.-

Júlia ha dit...

No tinc res en contra dels pobres gossos, la necessitat de gossera clama al cel, però no m'agrada que vagin atapeint Montjuïc, si ja estava decidit que fos per la part alta i si de moment són allà no entenc que hagi de venir 'aquí'.