divendres, 25 de setembre del 2009

UNA BONA NOTÍCIA: EL BAR D'AHIR, AVUI!!!

La tarja que us donaran al Bar Domingo diu:

El primer bar del barri en tenir la televisió. El primer amb porta de vidre. El bar de les celebracions, de la partideta, dels vermuts i dels cigalons de costum. El bar on quedar amb amics i família. El 'Bar' del barri amb i per a la gent d'ahir, d'avui i de sempre.


Doncs sí, l'emblemàtic Bar Domingo de tota la vida, al carrer de Blasco de Garay, 15, després d'haver estat tancat durant un temps i haver funcionat durant una temporada com a Bar Nòrdic, torna a obrir. En un temps de tants de canvis i en els quals hem perdut tants referents, aquesta és una GRAN NOTÍCIA PER AL POBLE-SEC. Un establiment amb una llarga història i amb més de cinquanta anys regentat per la mateixa família!!!

Trobareu més informació a la seva web, cliqueu aquí.

4 comentaris:

JoRDi JVR ha dit...

Seguint la teva noticia avui he anat a fer-hi el vermutet i m'ha agradat molt, bon ambient, un bar d'aquells de sempre amb taules de ferro i marbre i bona atenció al public. La noia ens ha convidat a unes olivetes i una tapa de "callos" de qualitat... el "Dumingu" promet, hi tornarem!

Comentar també que en el centenari restaurant "El Sortidor"
http://www.tripadvisor.com/Travel-g187497-c121999/Barcelona:Spain:El.Sortidor.Delicious..html
han decidit obrir una mica mes les seves tancades vidrieres de cara al carrer i han col.locat taules fora a la plaça, un altre bona terraçeta per anar a fer el vermutet.

Júlia ha dit...

Hola, Jordi, m'alegro que t'agradi,

El cas del Sortidor és lamentable pels molts canvis que hi ha hagut, crec que el va comprar l'amo de La Palma, l'altre bar de la plaça, a la família Jeniu, però ha tingut molts responsables i sempre ha acabat com el rosari de l'aurora. Tant de bo ara vagi béi tingui una llarga durada.Pel meu gust, el preu del menjar, actualment, és una mica elevat, però està molt bé que hagin posat taules a fora, això sí.

Júlia ha dit...

Ep, res de Domingu, Domingo, que és el cognom familiar...

JoRDi JVR ha dit...

ops! Tens raó, només volia posar-ho en "subdialecte" i en to carinyós :-)