dijous, 5 de gener del 2012

El 'nostre Amadeu', condecorat!!!!



El Periódico d'ahir publicava tota una pàgina dedicada a Amadeu QuintanaL'Amadeu per a tots els poble-sequins ja que crec que no hi deu haver pràcticament ningú que no el conegui, al barri, hagi vingut d'on hagi vingut.

Hores d'ara ja sabreu també que li han concedit el Premi 2011 del districte, absolutament merescut. 

Per diferents motius personals no viu ara el barri però crec que no ens abandonarà de forma definitiva. Els barris com el nostre tenen molta sort de comptar amb persones que hi dediquen grans esforços de forma voluntària. Quan aquests esforços es perllonguen de forma activa i persistent al llarg dels anys tenen un mèrit extraordinari doncs el que ens acostuma a passar és que el temps i les circumstàncies aconsegueixen que les persones es cremin i facin, com qui diu, estades curtes en aquests tipus d'iniciatives. La feina voluntària de vegades resulta poc reconeguda o discutida i el nostre barri no és precisament una bassa d'oli, hem passat alts i baixos en la vida associativa i malgrat el que cregui molta gent penso que ara anem molt bé i que travessem una època remarcable i esperançadora, cosa en la qual persones com l'Amadeu hi tenen molt a veure.

Felicitats des d'aquest Balcó tan proper a la Coordinadora on ha passat tantes estones!!!

5 comentaris:

Tot Barcelona ha dit...

Felicitats ¡

Anònim ha dit...

Un premi molt merescut. Felicitats!
Pere.

David del Bass ha dit...

Esta muy bien el blog, no lo conocía hasta ahora, me pasaré más a menudo a leerlo. Aprovecho para felicitarte el 2012, un saludo!!

Júlia ha dit...

Gràcies, Miquel i Pere.

Júlia ha dit...

Gràcies, David!