dijous, 9 de juny del 2011

Comiat d'homenatge a 'la nostra Carola'


Demà a Ca La Dona (c/Casp entre Lluria i Bruch) es farà un homenatge a l'activista veïnal,  feminista, lluitadora per les llibertats i per la superació de les diferencies home-done, fundadora de la Coordinadora d'Entitats del Poble-sec i membre destacat durant els 70 i els 80 del moviment veïnal del nostre barri, Carola Costa, que va morir recentment.

Lloc: Ca La Dona - Carrer Casp 38 (entre Lluria i Bruch) - Barcelona (19 hores)

Tot i que personalment no vaig compartir el radicalisme de molts dels seus plantejaments no puc deixar de reconèixer el pes que l'activitat de la coneguda Carola va representar en un temps en el qual el nostre barri bullia farcit d'activitat política, cosa que també va produir enfrontaments entre opcions diverses, que encara recorda molta gent, avui ja amb la nostàlgia amorosida pel pas del temps. Malauradament sembla que a l'esquerra encara li costa endegar unitats sòlides i dialogants, potser perquè sovint l'exigència resulta excessiva en el món real en el qual ens movem.

Va ser durant molt de temps una persona molt estimada, coneguda i valorada al Poble-sec, imprescindible en molts moments, fruit del seu moment i de la seva època. Ens ha deixat de forma prematura, crec que té un pes important en la nostra petita història. Descansi en pau.

2 comentaris:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Tota una personalitat del Poble Sec d'aquella època, sens dubte.
Déu la tingui a la Glòria.

Tot Barcelona ha dit...

Aixó si que ens fa mal...Descansi en pau...